Przetwory domowe


Tadeusz Cymer

Przetwory domowe

Oprawa miękka
Liczba stron: 378
Wydawnictwo: Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
41,00 37,53

Do koszyka

Zamówienie wyślemy najpóźniej 2017-11-22

Koszt dostawy + więcej

Pakiety

+ =
Cena pakietu:
95,90 73,21
Do koszyka
oszczędzasz: 22,69

 

CZĘSC I

PRZETWORY Z OWOCÓW, WARZYW I GRZYBÓW

Wiadomości wprowadzające; Ogólne zasady dotyczące przerobu owoców i warzyw; Przetwory utrwalane przez kwaszenie; Przetwory warzywne utrwalane przez solenie; Przetwory pasteryzowane; Przetwory gotowane utrwalane cukrem; Przetwory z owoców utrwalane cukrem na surowo; Przetwory witaminowe (utrwalane różnymi sposobami); Susze owocowe i warzywne; Marynaty; Wina owocowe i gronowe, miody pitne i owocowe; Przetwory z grzyb6w; Przechowywanie przetworów

CZĘSC II

PRZETWORY Z MIĘSA

Wiadomości wprowadzające ; Chłodzone mięso i wyroby mięsne; Mięso solone i peklowane ; Wędzonki; Kiełbasy ; Kiszki, salcesony I rolady; Przetwory mięsne w wekach; Tłuszcze topione

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...