Mięso na domowe obiady


praca zbiorowa

Mięso na domowe obiady

Oprawa miękka
Liczba stron: 176
Wydawnictwo: Prószyński Media
11,99 8,99

Do koszyka
oszczędzasz: 3,00

Zamów dziś,
książkę wyślemy już 2016-12-05

Koszt dostawy + więcej

Harry Potter i Przeklęte Dziecko. Część I i II
+ =
Cena pakietu:
81,89 47,44
Do koszyka
oszczędzasz: 34,45
+ =
Cena pakietu:
54,89 32,59
Do koszyka
oszczędzasz: 22,30
1/2

 

Mięsa na domowe obiady
Planując posiłek zarówno codzienny, jak i bardziej uroczysty, często zastanawiamy się, jakie mięso wybrać i jak je przyrządzić. Aby ułatwić Państwu decyzję, proponujemy przepisy na mięsa przygotowywane na różne sposoby. Obok przepisów na mięsa, które przygotowujemy tradycyjnie, takie jak wołowina, cielęcina i wieprzowina, pojawiają się rodzaje mięs rzadziej przez nas używane, np. baranina, jagnięcina, dziczyzna. Wszystkie można przyrządzać na gorąco i na zimno, piec, smażyć, dusić, gotować. Wszystkie te sposoby uwzględniliśmy w naszej książce. Sięgnęliśmy przy tym po przepisy nie tylko z naszej, polskiej, kuchni (np. zrazy zawijane, kotlety schabowe), ale też z kuchni innych krajów zjednoczonej Europy. Każdy znajdzie dla siebie coś, co uzna za warte wypróbowania. Duży wybór dodatków i sosów umożliwi skomponowanie smakowitych posiłków na zwykłe i specjalne domowe obiady.

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...