Sztuka rozpoczynania 2.0


Guy Kawasaki

Sztuka rozpoczynania 2.0

Oprawa twarda
Liczba stron: 320
Wydawnictwo: Helion
Rok wydania: 2016
44,90 33,67

Do koszyka
oszczędzasz: 11,23

Zamów dziś,
książkę wyślemy już 2016-12-06

Koszt dostawy + więcej

Pakiety

+ =
Cena pakietu:
79,80 53,67
Do koszyka
oszczędzasz: 26,13
+ =
Cena pakietu:
84,80 57,61
Do koszyka
oszczędzasz: 27,19
+ =
Cena pakietu:
82,80 54,52
Do koszyka
oszczędzasz: 28,28
+ =
Cena pakietu:
84,80 55,62
Do koszyka
oszczędzasz: 29,18
1/4

Nie bój się sukcesu. Przygotuj się... i zaczynaj!

Początek to niezwykle delikatna chwila. Początkiem może być słowo, myśl, marzenie. Od tego, jak rozpoczniesz, zależy bardzo wiele, a błędów popełnionych o świcie być może nie uda Ci się naprawić do zachodu słońca. Gdy się zaczyna, trzeba wiedzieć, co chce się zrobić, dlaczego, w jaki sposób, z kim, kiedy i jakim kosztem. Innymi słowy, ten delikatny początek trzeba wzmocnić przemyślanym planem. I zasadę tę stosuje się właściwie do wszystkiego: pomysłu, zadania, związku czy... własnego biznesu.

Ta książka to nowe, poprawione i uaktualnione wydanie książki legendy, klasyki wpisującej się w kanon sztuki biznesu. Właściwie to jest zupełnie nowa książka, ale wciąż napisana z myślą o tych, którzy zaczynają, którzy są na początku drogi do czegoś wielkiego. Dzięki niej łatwiej i skuteczniej zrealizujesz to, co sobie postanowiłeś: zadanie, projekt, przedsięwzięcie, marzenie. Dzięki niej ta niezwykle wrażliwa chwila, jaką jest początek, zainspiruje Cię do skutecznego działania.
Uniknij błędów tak często popełnianych przez innych.

Dowiedz się:

czym jest koncepcja i dlaczego musi być dobra,
co zrobić, aby od początku podążać w kierunku sukcesu,
jak stać się świetnym przywódcą najlepszego zespołu,
jak zdobyć kapitał,
jak zbudować sieć współpracy biznesowej,
jak odnosić sukces i jednocześnie zmieniać świat na lepszy i piękniejszy.

Nie bój się sukcesu. Przygotuj się... i zaczynaj!

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...