Suwała, Baron i inni. Przepisy i opowieści


Paweł Suwała, Aleksander Baron, Grzegorz Kwap

Suwała, Baron i inni. Przepisy i opowieści

Oprawa twarda
Liczba stron: 320
Wydawnictwo: Dwie Siostry
79,90 51,94

Do koszyka
oszczędzasz: 27,96

Wyślemy w ciągu 24h

Koszt dostawy + więcej

Pakiety

+ =
Cena pakietu:
149,80 90,39
Do koszyka
oszczędzasz: 59,41
+ =
Cena pakietu:
134,80 87,62
Do koszyka
oszczędzasz: 47,18
1/2

 

Tego jeszcze nie było: męskie gotowanie w wydaniu Dwóch Sióstr!

Ozory wołowe z remulada? z selera, kacze serca z harissą, sałatka z ośmiornicy, solianka na kaca, pieczone uszy wieprzowe z paprykową zasmażką… To nic trudnego, gdy do wspólnego gotowania zapraszają Paweł Suwała – szef kuchni restauracji Butchery & Wine i Aleksander Baron – szef kuchni restauracjo-baru Solec 44.

Dodatkowo swoje ulubione przepisy prezentują ich dostawcy. Szalony Rzeźnik, czyli Grzegorz Kwapniewski, wyjaśnia, jak zrobić naprawdę dobry rosół czy tatara, a Pan Sandacz, czyli Dariusz Wolszczak, poleca między innymi flaki z lina i swoją słynną zupę rybną. I jeszcze barman, czyli Julian Karewicz, serwuje oryginalne drinki, w tym – ogórkowy gin i rabarbarowe mohito.

Razem to 100 smakowitych przepisów – prawdziwie męska kuchnia. A do tego panowie okraszają przepisy barwnymi opowieściami. Jakby siedziało się z nimi przy stole.

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...