Ryż


Claudia Adriana Staffieri

Ryż

Oprawa twarda
Liczba stron: 168
Wydawnictwo: Świat Książki
Rok wydania: 2011
36,90 27,68

Chciałbyś, aby ta książka była dostępna w sprzedaży? Wpisz swój e-mail, powiadomimy Cię, jeśli będzie znów dostępna.

Powiadom mnie Powiadom mnie

 

Książka kucharska z dziesiątkami przepisów, a zarazem ciekawa opowieść o historii i rodzajach ryżu - jednego z najważniejszych pokarmów w historii ludzkości. Jak przygotowywać ryż i jakiego sprzętu używać w kuchni? Przepisy na klasyczne dania z ryżu (sushi, risotto i paellę) oraz wielki wybór innych potraw: przystawek, dań głównych i deserów. Od zupy z dyni, ryżu i tymianku, przez zielone curry z kurczakiem i ryżem, po kuleczki ryżowe z jabłkami i rodzynkami.

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...