Światowy bestseller!
Ken Forkish, znany i ceniony piekarz, zdradza sekret doskonałego pieczywa i pokazuje, jak przygotować je z zaledwie czterech składników – mąki, wody, drożdży i soli. Omawia techniki piekarskie, które z powodzeniem można przystosować do warunków domowych.
Buchmann
Mąka, woda, drożdże, sól. Rzecz o pieczeniu chleba Ken Forkish
Oprawa twarda |
Pierwsze wydanie: 2014-09-22 |
ISBN: 978-83-280-1257-8 |
EAN: 9788328012578 |
Liczba stron: 272 |
Format: 203x254mm |
Cena detaliczna: 49,99 zł |
37,49 zł
Produkt niedostępny
37,49 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką
Powiadom mnie
Powiadom
Opis
Inni klienci sprawdzali również
Inne książki z tej kategorii
Recenzje
Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst przez formularz.
Powiedz, co sądzisz o tej książce
Dodaj recenzję+
Komentarze
Podziel się opinią z innymi czytelnikami i fanami księgarni.
Komentarze nie są potwierdzone zakupem