Grill. Potrawy pachnące ogniem i dymem


Willie Cooper

Grill. Potrawy pachnące ogniem i dymem

Oprawa twarda
Liczba stron: 192
Wydawnictwo: Buchmann
49,90 32,44

Chciałbyś, aby ta książka była dostępna w sprzedaży? Wpisz swój e-mail, powiadomimy Cię, jeśli będzie znów dostępna.

Powiadom mnie Powiadom mnie

 

Załóż rękawice ochronne i przygotuj się do wielkiego grillowania! Wszystko, zarówno świeżo złowiony pstrąg, jak pulchne kacze udka czy soczysty arbuz, smakuje znakomicie upieczone na rozżarzonych węglach. Nasza książka to kompendium wiedzy o gotowaniu pod gołym niebem:  zawiera 130 przepisów oraz mnóstwo informacji, dzięki którym grillowanie staje się emocjonującą przygodą.  Ilustrowana efektownymi, barwnymi fotografiami książka dostarcza inspiracji oraz cennych wskazówek dotyczących każdego etapu grillowania - od kupna szczypiec do węgla, poprzez sposoby aromatyzowania dymu, po serwowanie potraw – tych klasycznych, jak pyszne steki czy żeberka, i tych mniej u nas znanych, jak doskonała fasola po kowbojsku.

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...