Kiełbasy własnego wyrobu 70 przepisów na kiełbasy, pasztety, galarety, szynki


Bernhard Gahm

Kiełbasy własnego wyrobu 70 przepisów na kiełbasy, pasztety, galarety, szynki

Oprawa: Kartonowa
Liczba stron: 144
Wydawnictwo: Multico
27,90 18,59

Do koszyka
oszczędzasz: 9,31

Zamówienie wyślemy 2017-08-24

Koszt dostawy + więcej

Pakiety

+ =
Cena pakietu:
97,80 57,04
Do koszyka
oszczędzasz: 40,76
+ =
Cena pakietu:
82,80 54,28
Do koszyka
oszczędzasz: 28,52
1/2

 

Krucha i chuda kiełbasa, soczysta szynka, smakowity pasztet. Zawsze świeże, pachnące, doprawione według własnego gustu, bez konserwantów. To jest możliwe i wcale nietrudne. Wystarczy dobre mięso, podstawowy sprzęt kuchenny i trochę chęci

Tu znajdziesz wypróbowane, tradycyjne przepisy na kiszki, salcesony, serdelki, parówki, pasztety, szynki, galarety, wędzenie kiełbas. Przy każdym przepisie zdjęcie gotowego wyrobu.

Domowy wyrób wędlin to:
- rodzinne spędzenie wolnego czasu - nic tak nie spaja domowników, jak wspólne działanie;
- sukces towarzyski - zaproś gości, zadziw ich, smakiem wędlin własnego wyrobu;
- zdrowsze odżywianie - bez konserwantów, zawsze świeże, smaczne i pożywne.

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...