399 przetworów na zimę na słodko, na ostro, z mięsem i ...


Cosima Bellersen Quirini

399 przetworów na zimę na słodko, na ostro, z mięsem i ...

Broszurowa ze skrzydełkami
Liczba stron: 144
Wydawnictwo: Delta W-Z
30,45 19,00

Do koszyka
oszczędzasz: 11,45

Zamówienie wyślemy najpóźniej 2017-10-23

Koszt dostawy + więcej

Pakiety

+ =
Cena pakietu:
100,35 57,45
Do koszyka
oszczędzasz: 42,90
+ =
Cena pakietu:
85,35 54,69
Do koszyka
oszczędzasz: 30,67
1/2

 

W poradniku znajdziemy wiele różnorodnych pomysłów, zachęcających do robienia przetworów i stanowiących alternatywę dla kupnych, gotowych produktów.
Chcesz samodzielnie zawekować coś więcej niż tylko dżem, warzywa lub mięso? A jakby tak zamknąć w słoikach kiełbaski curry, a puszkach chleb? Autorka przedstawia 399 doskonałych przepisów, dzięki którym nauczymy się wekować wszystko: od warzyw i owoców po mięs, ryby, zupy i inne potrawy.
Ich zrobienie nie wymaga ani przesadnego nakładu pracy ani nie jest drogie.

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...