Ryby Wędzenie, grillowanie, marynowanie


Wolfgang Hauer

Ryby Wędzenie, grillowanie, marynowanie

Oprawa twarda
Liczba stron: 86
Wydawnictwo: Multico
35,00 21,08

Do koszyka
oszczędzasz: 13,92

Zamówienie wyślemy najpóźniej 2017-10-18

Koszt dostawy + więcej

Pakiety

+ =
Cena pakietu:
104,90 59,53
Do koszyka
oszczędzasz: 45,37
+ =
Cena pakietu:
89,90 56,76
Do koszyka
oszczędzasz: 33,14
1/2

 

Jak wędzić, grillować, marynować ryby? Świeżo wędzone ryby mają niepowtarzalny smak, zwłaszcza gdy trafią na talerz jeszcze gorące. Marynowanie ryb to doskonały sposób na dodanie smaku i aromatu rybom smażonym, pieczonym czy grillowanym. Dobrze przygotowana ryba z własnego grilla może być najlepsza na świecie! Warto poznać też sprawdzone zasady i przepisy na przechowywanie ryb w zalewie octowej.
Przeczytaj, zobacz i wypróbuj!

* Czytelne opisy typów wędzarni i ich budowy
* Przejrzyste zasady wyboru i przygotowania ryb do wędzenia
* Metody wędzenia i wybór właściwego drewna
* Wszystko o prawidłowym grillowaniu i marynowaniu ryb
* 25 niezawodnych przepisów na pyszne ryby i sosy do nich.

Dla początkujących i doświadczonych amatorów zdrowego i smacznego jedzenia!

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...