Mięso i inne przysmaki z ogniska


Carsten Bothe

Mięso i inne przysmaki z ogniska

Oprawa twarda
Liczba stron: 120
Wydawnictwo: Multico
35,00 21,08

Do koszyka
oszczędzasz: 13,92

Zamów teraz,
wyślemy jeszcze dziś!

Koszt dostawy + więcej

Pakiety

+ =
Cena pakietu:
104,90 59,53
Do koszyka
oszczędzasz: 45,37
+ =
Cena pakietu:
89,90 56,76
Do koszyka
oszczędzasz: 33,14
1/2

 

Jak przyrządzić smakowite potrawy na ognisku? Trzask płonącego drewna, zapach dymu i smakowitych potraw w każdym wywołuje pozytywne skojarzenia. Ale gotowanie w plenerze to coś więcej. To znakomita okazja do aktywnego spędzenia czasu z rodziną i przyjaciółmi. Warto poznać oryginalne sposoby przyrządzania smakołyków na ognisku. Spróbuj przygotować wyjątkowy posiłek na świeżym powietrzu. Przekonaj się, że najprostsza potrawa smakuje wybornie pod gołym niebem.

Przeczytaj i wypróbuj!

• Jak przygotować, podtrzymać i bezpiecznie zgasić ognisko
• Jakie garnki i inne akcesoria mogą się przydać
• Jak najlepiej piec w żarze i nad żarem
• Jak gotować i piec na ogniu
• 60 oryginalnych przepisów kuchni plenerowej

Teraz już wiesz, co jest potrzebne do gotowania w plenerze. Zaproś przyjaciół i do dzieła!

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...