Grill Przysmaki przyrządzanie na ruszcie, na ogniu, w wędzarni


Jurewicz Perszin Paweł, Jewgieniewicz Poljeta

Grill Przysmaki przyrządzanie na ruszcie, na ogniu, w wędzarni

Oprawa twarda
Liczba stron: 208
Wydawnictwo: Rea
49,90 22,45

Do koszyka
oszczędzasz: 27,45

Zamów teraz,
wyślemy jeszcze dziś!

Koszt dostawy + więcej

Pakiety

+ =
Cena pakietu:
104,80 56,14
Do koszyka
oszczędzasz: 48,66

 

Książka podpowie Ci:
- jak wybierać ruszty i inne urządzenia, przedstawiając wszystkie zalety i wady każdego z nich
- jak wybierać przyprawy i produkty
- jakiego użyć drewna, węgla drzewnego oraz jakich środków do rozpalania ognia, bo przecież od paliwa wiele zależy.
Dowiesz się też jak rozpalać ogień, nadziewać mięso na szpikulce, jak sprawdzić, czy jest już gotowe itp.

300 przepisów + 1000 przydatnych rad

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...