Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw


Kunachowicz Hanna, Nadolna Irena, Iwanow Krys

Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw

Oprawa miękka
Liczba stron: 160
Wydawnictwo: PZWL
44,00 36,12

Do koszyka
oszczędzasz: 7,88

Zamówienie wyślemy najpóźniej 2017-12-18

Koszt dostawy + więcej

Pakiety

+ =
Cena pakietu:
98,90 71,80
Do koszyka
oszczędzasz: 27,10

 

Książka zawiera dane o wartości energetycznej i zawartości składników odżywczych w produktach spożywczych i potrawach, wyrażone w 100 g produktu jadalnego i w 100 g potrawy gotowej do spożycia. W obecnym wydaniu – zgodnie z nowymi przepisami – poza współczynnikami przeliczeniowymi białka, tłuszczu i węglowodanów przy obliczaniu wartości energetycznej produktów i potraw uwzględniono współczynnik przeliczeniowy dla błonnika pokarmowego.

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...