Nie jedz tego! Szkodliwe składniki „zdrowego” jedzenia


Hans-Ulrich Grimm

Nie jedz tego! Szkodliwe składniki „zdrowego” jedzenia

Oprawa miękka
Liczba stron: 280
Wydawnictwo: Studio Astropsychologii
39,30 26,76

Chciałbyś, aby ta książka była dostępna w sprzedaży? Wpisz swój e-mail, powiadomimy Cię, jeśli będzie znów dostępna.

Powiadom mnie Powiadom mnie

 

A co, jeśli wszystko, co wiesz o zdrowym jedzeniu to… kłamstwo? Takie pytanie zadał sobie światowej sławy specjalista od odżywiania. Szokujące efekty jego skrupulatnych i w pełni niezależnych od koncernów spożywczych badań znajdziesz w tej łamiącej stereotypy i obnażającej szokujące praktyki książce.
Dr Hans-Ulrich Grimm mieszka w Stuttgarcie i jest dziennikarzem oraz autorem światowych bestsellerów. Przez lata prowadził badania, które sprawiły, że wiele wynalazków spożywczych takich firm jak Nestle, Knorr&Co i innych potentatów nie zostało wprowadzonych do masowej dystrybucji. Dowiedz się, dlaczego…
Choć może Ci się to wydawać niewiarygodne, produkty polecane przez sieci handlowe mogą spowodować choroby, a nawet skrócić Twoje życie. Lekarze ostrzegają przed konsumpcją rzekomo zdrowych środków spożywczych, ale ich głos sprzeciwu nie może się równać sile działań marketingowych potężnych konsorcjów.
Tymczasem, jak udowadnia Autor, dodatkowe dawki witamin mogą prowadzić do przedwczesnego zgonu, a margaryna, która ma chronić serce może powodować jego schorzenia. Co więcej, jogurty o obniżonej zawartości tłuszczu mogą być przyczyną otyłości, upośledzać psychicznie oraz prowadzić do problemów z płodnością lub nawet do bezpłodności. A to dopiero garstka z szokujących faktów, które znajdziesz w tej publikacji. Zastosuj porady Autora i zacznij unikać pokarmów, które mogą skrócić życie – zarówno Twoje, jak i Twoich bliskich. Czas przestać się truć!

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...