Destylaty alkoholowe z owoców


Hagmann Klaus, Essich Birgit

Destylaty alkoholowe z owoców

Oprawa twarda
Liczba stron: 120
Wydawnictwo: Multico
35,00 21,08

Do koszyka
oszczędzasz: 13,92

Zamówienie wyślemy najpóźniej 2017-10-20

Koszt dostawy + więcej

Pakiety

+ =
Cena pakietu:
104,90 59,53
Do koszyka
oszczędzasz: 45,37
+ =
Cena pakietu:
89,90 56,76
Do koszyka
oszczędzasz: 33,14
1/2

 

Kto choć raz miał do czynienia z przygotowaniem surowca, destylacją i smakowaniem destylatów z owoców, ten chętnie będzie do tego wracał. Książka ta przedstawia proces wytwarzania destylatów alkoholowych z owoców oraz najważniejsze informacje na temat przydatnych gatunków owoców, sposobu ich uprawy oraz niezbędną wiedzę z zakresu fizyki, chemii i mikrobiologii.

Zawarte tu wiadomości ułatwią start początkującym, a doświadczonym gorzelnikom dostarczą materiału do porównań własnych tajemnych sposobów produkcji z cudzymi sekretami wytwarzania dobrych destylatów owocowych. Autorzy mają za sobą wiele lat praktyki, nauczania, prowadzenia seminariów i degustacji.

• Profesjonaliści radzą praktykom
• Przejrzyście i bardzo przystępne informacje
• Liczne zdjęcia wzbogacają tekst

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...