Atlas ziół Kulinarne wykorzystanie roślin dziko rosnących


Aleksandra Halarewicz

Atlas ziół Kulinarne wykorzystanie roślin dziko rosnących

Oprawa twarda
Liczba stron: 192
Wydawnictwo: SBM
29,95 21,64

Do koszyka
oszczędzasz: 8,31

Zamówienie wyślemy najpóźniej 2017-10-25

Koszt dostawy + więcej

Pakiety

+ =
Cena pakietu:
99,85 60,09
Do koszyka
oszczędzasz: 39,76
+ =
Cena pakietu:
84,85 57,32
Do koszyka
oszczędzasz: 27,53
1/2

 

Rośliny dziko rosnące od tysięcy lat towarzyszą człowiekowi. Jadalne zioła, traktowane jako uzupełnienie codziennego jadłospisu, mogą stać się inspiracją do wzbogacania potraw już znanych, jak i do poszukiwania nowych. W atlasie zamieszczono charakterystyki i fotografie 120 ziół, urozmaicone szczegółowymi opisami ich zastosowania i interesującymi ciekawostkami. Znajdują się tu zarówno zioła i przyprawy popularne, jak i te mniej znane, lecz warte poznania i stosowania.

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...