Atlas ziół Kulinarne wykorzystanie roślin dziko rosnących


Aleksandra Halarewicz

Atlas ziół Kulinarne wykorzystanie roślin dziko rosnących

Oprawa twarda
Liczba stron: 192
Wydawnictwo: SBM
29,95 18,67

Do koszyka
oszczędzasz: 11,28

Zamówienie wyślemy najpóźniej 2018-01-17

Koszt dostawy + więcej

Pakiety

+ =
Cena pakietu:
84,85 54,36
Do koszyka
oszczędzasz: 30,49

 

Rośliny dziko rosnące od tysięcy lat towarzyszą człowiekowi. Jadalne zioła, traktowane jako uzupełnienie codziennego jadłospisu, mogą stać się inspiracją do wzbogacania potraw już znanych, jak i do poszukiwania nowych. W atlasie zamieszczono charakterystyki i fotografie 120 ziół, urozmaicone szczegółowymi opisami ich zastosowania i interesującymi ciekawostkami. Znajdują się tu zarówno zioła i przyprawy popularne, jak i te mniej znane, lecz warte poznania i stosowania.

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...