Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności Systemy, metody, narzędzia


Grudowski Piotr, Szpakowska Maria, Brodnicka

Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności Systemy, metody, narzędzia

Oprawa miękka
Liczba stron: 198
Wydawnictwo: Difin
48,00 36,72

Do koszyka
oszczędzasz: 11,28

Zamów dziś,
książkę wyślemy już 2016-12-12

Koszt dostawy + więcej

Pakiety

+ =
Cena pakietu:
84,90 57,02
Do koszyka
oszczędzasz: 27,88
+ =
Cena pakietu:
82,90 55,92
Do koszyka
oszczędzasz: 26,98
+ + =
Cena pakietu:
119,80 74,06
Do koszyka
oszczędzasz: 45,74
1/3

 

Książka poświęcona jest wybranym, charakterystycznym problemom zarządzania jakością, od podstaw teoretycznych po uwarunkowania aplikacyjne. Autorzy odnoszą się do konkretnych przykładów w obszarze jakości, bezpieczeństwa i towaroznawstwa produktów żywnościowych. Publikacja zainteresuje przedstawicieli przemysłu spożywczego, doktorantów i studentów specjalizujących się w obszarach zarządzania, zarządzania inżynierskiego, zarządzania produkcją, zarządzania jakością oraz towaroznawstwa.

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...