Przetwory i mrożonki


Przetwory i mrożonki

Oprawa miękka
Liczba stron: 176
Wydawnictwo: Prószyński Media
12,99 9,74

Do koszyka
oszczędzasz: 3,25

Zamów dziś,
książkę wyślemy już 2016-12-07

Koszt dostawy + więcej

Pakiety

+ =
Cena pakietu:
82,89 48,19
Do koszyka
oszczędzasz: 34,70
+ =
Cena pakietu:
55,89 33,34
Do koszyka
oszczędzasz: 22,55
1/2

 

Zamknięte w słoikach skarby lata poustawiane na półkach spiżarni kojarzą się z domem, dzieciństwem i tradycyjną babciną kuchnią.
Słoiki z przetworami na zimę albo mrożonki, po które sięga się aż do lata, to świetny sposób na przechowywanie żywności zimą.
Trudno sobie wyobrazić tradycyjną polską kuchnię bez kiszonej kapusty, nic nie zastąpi smaku i aromatu domowych konfitur, dżemów, kompotów, soków, sałatek, kiszonych ogórków czy marynowanych grzybów. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie musi być skomplikowane i czasochłonne, co więcej, przyrządzanie apetycznych zimowych przysmaków według tradycyjnych i nowych receptur może się okazać prawdziwą przyjemnością. W tej książce zachęcamy i podajemy przepisy na przetwory, które urozmaicą zimowe menu, a także pokazujemy, jak wykorzystać mrożonki i jak zamrażać żywność, aby nie traciła wartości smakowych i odżywczych.

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...