Zatrzymać lato 500 przepisów na domowe przetwory z warzyw, chutneye, marmolady, konfitury, owoce w alkoholu oraz nalewki


Zatrzymać lato 500 przepisów na domowe przetwory z warzyw, chutneye, marmolady, konfitury, owoce w alkoholu oraz nalewki

Oprawa twarda
Liczba stron: 384
Wydawnictwo: Rafael
59,90 44,92

Do koszyka
oszczędzasz: 14,98

Zamów dziś,
książkę wyślemy już 2016-12-12

Koszt dostawy + więcej

Pakiety

+ =
Cena pakietu:
129,80 83,37
Do koszyka
oszczędzasz: 46,43
+ =
Cena pakietu:
102,80 68,52
Do koszyka
oszczędzasz: 34,28
1/2

 

Letnie słońce wypełnia owoce i warzywa smakiem, kolorem i aromatem. Jesienią chcielibyśmy zatrzymać to wspomnienie w słoikach w postaci przetworów, nalewek, soków, by móc rozkoszować się smakiem lata przez cały rok.

Koneserom kuchni, smakoszom, gospodyniom i wszystkim, dla których jedzenie to przyjemność, podpowiemy:
Kiedy przypada sezon na robienie sałatki warzywnej w occie?
Jaka papryka najlepiej nadaje się do przetworów?
Co to jest chutney i jak go przygotować?
Co można zrobić z kwiatów czarnego bzu?
Pomidory w sosie, przecier pomidorowy czy pomidory konserwowane w całości i bez skórki?
Grzyby w oliwie czy suszone?
Jaki jest najlepszy przepis na marmoladę poziomkową?
Jakie czereśnie konserwuje się w alkoholu?
Jak przygotować suszone pomidory?
Kiedy zbierać jeżyny, zanim będą pełne nasion?
A fasolkę szparagową, cukinię?
A morele, pigwy czy cytryny?

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...