Chemia w pożywieniu Jak działają dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą


Hans-Ulrich Grimm

Chemia w pożywieniu Jak działają dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą

Oprawa miękka
Liczba stron: 352
Wydawnictwo: Vital
39,30 26,33

Do koszyka
oszczędzasz: 12,97

Zamów dziś,
książkę wyślemy już 2017-03-27

Koszt dostawy + więcej

Pakiety

+ =
Cena pakietu:
77,20 47,18
Do koszyka
oszczędzasz: 30,02
+ =
Cena pakietu:
79,20 48,28
Do koszyka
oszczędzasz: 30,92
1/2

 

Recenzje

Dodaj własną recenzję.
Wygraj książkę.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...