Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób – właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków.
Ponad 100 zdjęć oraz:
informacje na temat urządzeń i dodatków,
dokładne wskazówki i rady profesjonalisty,
wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach,
porady pozwalające unikać błędów.
Prezentacja na CD Domowy wyrób kiełbas.
Rea
Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + CD Bernhard Gahm
Oprawa miękka |
ISBN: 978-83-799-3006-7 |
EAN: 9788379930067 |
Tytuł oryginalny: Fleisch pokeln und rauchern |
Liczba stron: 128 |
Format: 16.5x23.5cm |
Cena detaliczna: 24,90 zł |
24,90 zł
Produkt niedostępny
24,90 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką
Powiadom mnie
Powiadom
Opis
Inni klienci sprawdzali również
Inne książki z tej kategorii
Recenzje
Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst przez formularz.
Powiedz, co sądzisz o tej książce
Dodaj recenzję+
Komentarze
Podziel się opinią z innymi czytelnikami i fanami księgarni.
Komentarze nie są potwierdzone zakupem