Kuchnia hiszpańska tradycyjna i nowoczesna kuchnia hiszpańska


Kuchnia hiszpańska tradycyjna i nowoczesna kuchnia hiszpańska

Oprawa twarda z obwolutą
Liczba stron: 192
Wydawnictwo: Olesiejuk
24,99 19,24

Do koszyka
oszczędzasz: 5,75

Zamówienie wyślemy 2017-08-22

Koszt dostawy + więcej

Pakiety

+ =
Cena pakietu:
94,89 57,69
Do koszyka
oszczędzasz: 37,20
+ =
Cena pakietu:
79,89 54,92
Do koszyka
oszczędzasz: 24,97
1/2

 

W Hiszpanii tradycje kulinarne przekazywane kolejnym pokoleniom to podstawa życia społeczności lokalnych. Każda bodega (restauracja) ma swoje własne przepisy na tapas. To coś więcej niż tylko pobudzające apetyt zakąski: te małe dania są nieodzowną częścią iberyjskiej kuchni. Rozkoszowanie się nimi z lampką dobrego wina (txikiteo) w dłoni to swego rodzaju rytuał. Na 192 stronach tej książki sławy iberyjskiej kuchni dzielą się swoimi najlepszymi przepisami, okraszonymi regionalnymi anegdotami i ciekawostkami.

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...