W Hiszpanii tradycje kulinarne przekazywane kolejnym pokoleniom to podstawa życia społeczności lokalnych. Każda bodega (restauracja) ma swoje własne przepisy na tapas. To coś więcej niż tylko pobudzające apetyt zakąski: te małe dania są nieodzowną częścią iberyjskiej kuchni. Rozkoszowanie się nimi z lampką dobrego wina (txikiteo) w dłoni to swego rodzaju rytuał. Na 192 stronach tej książki sławy iberyjskiej kuchni dzielą się swoimi najlepszymi przepisami, okraszonymi regionalnymi anegdotami i ciekawostkami.
Olesiejuk
Kuchnia hiszpańska tradycyjna i nowoczesna kuchnia hiszpańska
Oprawa twarda z obwolutą |
ISBN: 978-83-274-0911-9 |
EAN: 9788327409119 |
Liczba stron: 192 |
Format: 22.5x29.5cm |
Cena detaliczna: 24,99 zł |
24,99 zł
Produkt niedostępny
17,24 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką
Powiadom mnie
Powiadom
Opis
Inni klienci sprawdzali również
Inne książki z tej kategorii
Recenzje
Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst przez formularz.
Powiedz, co sądzisz o tej książce
Dodaj recenzję+
Komentarze
Podziel się opinią z innymi czytelnikami i fanami księgarni.
Komentarze nie są potwierdzone zakupem