Podstawy gastronomii Od żywności do turystyki kulinarnej


Milewska Mariola, Prączko Anna, Stasiak Andrz

Podstawy gastronomii Od żywności do turystyki kulinarnej

Oprawa miękka
Liczba stron: 404
Wydawnictwo: PWE
64,90 48,73

Do koszyka
oszczędzasz: 16,17

Zamówienie wyślemy 2017-08-21

Koszt dostawy + więcej

Pakiety

+ =
Cena pakietu:
101,80 69,03
Do koszyka
oszczędzasz: 32,77
+ =
Cena pakietu:
99,80 67,93
Do koszyka
oszczędzasz: 31,87
+ + =
Cena pakietu:
136,70 86,07
Do koszyka
oszczędzasz: 50,63
1/3

 

Usługi gastronomiczne są ważną częścią sektora usług. Autorzy przedstawili m.in. krótką historię gastronomii, istotę gastronomii i usługi gastronomicznej, pojęcia stosowane w gastronomii, podstawowe wyposażenie placówki gastronomicznej, produkt gastronomiczny i jego atrakcyjność turystyczną, rolę promocji informacji w gastronomii oraz trendy w rozwoju współczesnej gastronomii.

Książka jest przeznaczona głównie dla studentów kierunków turystycznych, hotelarskich, technicznych 9technologia żywności) i rolniczych (technologia żywności, żywienie człowieka, agroturystyka), uczniów szkół policealnych i uczestników szkoleń o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim. Książka z pewnością zainteresuje również właścicieli i zarządzających placówkami gastronomicznymi.

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...