Sezonowe warzywo


Dominika Wójciak

Sezonowe warzywo

Oprawa miękka
Liczba stron: 256
Wydawnictwo: Pascal
64,90 29,20

Do koszyka
oszczędzasz: 35,70

Zamów teraz,
wyślemy w poniedziałek.

Koszt dostawy + więcej

Pakiety

+ =
Cena pakietu:
119,80 67,23
Do koszyka
oszczędzasz: 52,57

 

szparagi • pomidor • brukselka • bakłażan • papryka • pietruszka • cebula fasolka szparagowa • ogórek
Sezonowe warzywo to kolejna porcja przepisów na dania, których głównymi bohaterami są jarzyny. Upiecz cytrynowe szparagi, ugotuj najlepszą pomidorówkę, zamarynuj cebulę. Usmaż pietruszkowe placki i sprawdź, jak smakuje brukselka z kozim twarożkiem. Prosto, oryginalnie, obłędnie smacznie.
100 przepisów na potrawy bezmięsne • wersje wegańskie i bez glutenu
Dość gardzenia warzywami, bezlitosnego wyciągania ich na brzeg talerza, wyławiania z zupy. Grillowane dymki, spaghetti z ogórkiem, wędzone brownie z bakłażanem i ciasto pietruszkowe Dominiki Wójciak przekonają nawet roślinosceptyków do zakupów w najbliższym warzywniaku.
Basia Starecka, autorka bloga Nakarmiona Starecka, zastępczyni redaktor naczelnej KUKBUK-a
Gotowanie nie musi być pracochłonne ani skomplikowane. Zwłaszcza gdy do dyspozycji masz świeże warzywa. Dominika wie, jak przyrządzić jarzyny, by nabrały wdzięku i zaciekawiły podniebienie. Grillowana fasolka szparagowa z kopytkami, słodka marchewka zestawiona z egzotycznymi wodorostami, chłodnik z małosolnych ogórków z awokado – to zaledwie kilka prostych pomysłów, które aż się proszą, żeby je wypróbować.
Małgosia Minta, dziennikarka, autorka książek kulinarnych i bloga Minta Eats

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...