Biało-czerwoni na talerzu


Tomasz Leśniak, Janusz Basałaj

Biało-czerwoni na talerzu

Oprawa: Twarda
Liczba stron: 176
Wydawnictwo: Ringier Axel Springer Polska Sp. z o.o.
Rok wydania: 2016
34,99 26,24

Do koszyka
oszczędzasz: 8,75

Zamów teraz,
wyślemy jeszcze dziś!

Koszt dostawy + więcej

Pakiety

+ =
Cena pakietu:
84,89 56,18
Do koszyka
oszczędzasz: 28,71
+ =
Cena pakietu:
84,89 56,18
Do koszyka
oszczędzasz: 28,71
+ =
Cena pakietu:
59,89 41,18
Do koszyka
oszczędzasz: 18,71
1/3

Gotuj z naszymi piłkarzami!

Tomasz Leśniak, kucharz polskich piłkarzy:
„Do współpracy przy książce zaprosiłem piłkarzy reprezentacji, z którymi gotujemy ich ulubione potrawy bądź nawiązujemy do ich smaków dzieciństwa. M.in. z Robertem Lewandowskim, Grzegorzem Krychowiakiem czy Arturem Borucem rozmawiamy też, jak przez lata zmieniała się ich świadomość żywieniowa. Pokazujemy, kiedy odkryli, że odpowiednia dieta to jeden z najważniejszych czynników sukcesu. W książce nie zabraknie też przepisów legend, m.in. Zbigniewa Bońka czy Grzegorza Laty. Zdradzę również menu naszej kadry przed najważniejszymi meczami, np. przed historycznym triumfem z Niemcami”.

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...