Biało-czerwoni na talerzu


Tomasz Leśniak, Janusz Basałaj

Biało-czerwoni na talerzu

Oprawa twarda
Liczba stron: 176
Wydawnictwo: Ringier Axel Springer Polska Sp. z o.o.
Rok wydania: 2016
34,99 26,10

Do koszyka
oszczędzasz: 8,89

Zamówienie wyślemy 2017-07-24

Koszt dostawy + więcej

Pakiety

+ =
Cena pakietu:
89,89 59,04
Do koszyka
oszczędzasz: 30,85
+ =
Cena pakietu:
71,89 48,24
Do koszyka
oszczędzasz: 23,65
+ =
Cena pakietu:
74,89 50,04
Do koszyka
oszczędzasz: 24,85
+ =
Cena pakietu:
64,89 44,04
Do koszyka
oszczędzasz: 20,85
1/4

Gotuj z naszymi piłkarzami!

Tomasz Leśniak, kucharz polskich piłkarzy:
„Do współpracy przy książce zaprosiłem piłkarzy reprezentacji, z którymi gotujemy ich ulubione potrawy bądź nawiązujemy do ich smaków dzieciństwa. M.in. z Robertem Lewandowskim, Grzegorzem Krychowiakiem czy Arturem Borucem rozmawiamy też, jak przez lata zmieniała się ich świadomość żywieniowa. Pokazujemy, kiedy odkryli, że odpowiednia dieta to jeden z najważniejszych czynników sukcesu. W książce nie zabraknie też przepisów legend, m.in. Zbigniewa Bońka czy Grzegorza Laty. Zdradzę również menu naszej kadry przed najważniejszymi meczami, np. przed historycznym triumfem z Niemcami”.

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...