Alkaliczny detoks


Beata Sokołowska

Alkaliczny detoks

Broszurowa ze skrzydełkami
Liczba stron: 352
Wydawnictwo: Muza SA
Rok wydania: 2016
34,90 26,18

Do koszyka
oszczędzasz: 8,72

Zamów teraz,
wyślemy w poniedziałek.

Koszt dostawy + więcej

Harry Potter i Przeklęte Dziecko. Część I i II
+ =
Cena pakietu:
84,80 56,11
Do koszyka
oszczędzasz: 28,69
+ =
Cena pakietu:
84,80 56,11
Do koszyka
oszczędzasz: 28,69
+ =
Cena pakietu:
59,80 41,11
Do koszyka
oszczędzasz: 18,69
1/3

Książka jest wynikiem wieloletnich doświadczeń autorki związanych z cyklicznym oczyszczaniem organizmu.

Kompleksowe informacje zawarte w książce umożliwią właściwe przygotowanie się do detoksu i przeprowadzenie procesu usuwania z organizmu toksyn zgodnie z własnymi możliwościami i preferencjami. Trzy zaproponowane przez autorkę programy detoksu o różnym stopniu trudności pozwolą każdemu wybrać optymalną formułę. Programy zawierają niezbędne wytyczne oraz menu wraz z przepisami kulinarnymi.
Oczyszczanie organizmu z toksyn to najlepsze, co możemy dla siebie zrobić, by czuć się lepiej, odmłodzić organizm oraz zachować zdrowe środowisko wewnętrzne komórek.

Praktyczna książka, jak bezpiecznie przeprowadzić detoks.... nareszcie jest!

dr n. med. Mirosław Mastej ekspert magazynu „Hipoalergiczni”



Beata Sokołowska – psycholog zdrowia, autorka poczytnej książki Alkaliczny styl życia. Od lat interesuje się wpływem odżywiania i detoksu na jakość życia. Inspiruje do zmian i aktywnie propaguje styl życia stawiający na równowagę kwasowo-zasadową organizmu. Prowadzi warsztaty, wykłady oraz program „gruntowny detoks” oczyszczający organizm ze złogów i toksyn. Jest autorką polskiego terminu „alkaliczny” (od ang. alkaline) i popularnego bloga alkalicznystylzycia.blogspot.com, który miesięcznie odwiedza ponad 70 tysięcy fanów. Jej motto to „równowaga we wszystkich sferach życia”.

Recenzje

Detoks organizmu? Po co, jak i dlaczego?

10 X Good Kliknij jeżeli recenzja była przydatna 12 X Bad Kliknij jeżeli recenzja nie była przydatna
Książki o zdrowej żywności, przyrządzaniu posiłków tak, by nie stracić z obrabianej żywności cennych składników i witamin, albo poradniki o usunięciu z diety szkodliwych substancji, zalewają księgarnie już od dłuższego czasu. Wszędzie pojawiają się nowe diety, inspiracje potrawami z innych kręgów kulturowych, promowanie zdrowych nawyków żywieniowych i tak dalej. Rynek wcale nie wydaje się nasycony. Wprost przeciwnie. Koktajle, sałatki, ryby, sery, pieczywo, mąka, kasza, ryż, mięsa, wędliny, oleje, oliwy, przyprawy. Wszystko jest rozkładane na części, omawiane i oceniane. › rozwiń tekst...

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...