Glutenfree Gotowanie i pieczenie Smaczne potrawy bez pszenicy, orkiszu, jęczmienia & Co.


Schafer Christiane, Strehle Sandra

Glutenfree Gotowanie i pieczenie Smaczne potrawy bez pszenicy, orkiszu, jęczmienia & Co.

Oprawa miękka
Liczba stron: 192
Wydawnictwo: Esteri
49,00 42,35

Do koszyka

Zamówienie wyślemy najpóźniej 2017-10-24

Koszt dostawy + więcej

Pakiety

+ =
Cena pakietu:
118,90 80,80
Do koszyka
oszczędzasz: 38,10
+ =
Cena pakietu:
103,90 78,03
Do koszyka
oszczędzasz: 25,87
1/2

 

Twój brzuch mówi glutenowi: NIE!
Niezależnie od przyczyny, dla której musisz zrezygnować w swojej diecie z produktów zawierających gluten, teraz możesz z powodzeniem zmienić składniki swojej kuchni. Ta książka pomoże rozszyfrować i odnaleźć w sklepie listę „bezpiecznych” składników, z użyciem których upieczesz chrupiący chleb, wyborne ciasta lub ugotujesz pyszne knedle. Nasi eksperci nie tylko dostarczą najlepsze przepisy, ale również obrazowo wyjaśnią, co warto wiedzieć i jak to wykorzystać w praktyce. A nawet jeśli wcale nie musisz się przejmować glutenem, zapraszamy do podróży kulinarnych i odkrywania nowych smaków!

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...