Kuchnia ojca Teodora Dania obiadowe


Teodor Stępień

Kuchnia ojca Teodora Dania obiadowe

Broszurowa ze skrzydełkami
Liczba stron: 160
Wydawnictwo: Rea
29,90 20,27

Do koszyka
oszczędzasz: 9,63

Zamówienie wyślemy 2017-08-22

Koszt dostawy + więcej

Pakiety

+ =
Cena pakietu:
99,80 58,72
Do koszyka
oszczędzasz: 41,08
+ =
Cena pakietu:
84,80 55,96
Do koszyka
oszczędzasz: 28,84
1/2

 

Kuchnia ojca Teodora. Dania obiadowe to książka kucharska powstała z miłości do gotowania. Ojciec Teodor prezentuje ponad 120 smacznych przepisów na zupy i drugie dania, które gromadził przez całe swoje życie. Znajdziemy tu znane i cenione specjały kuchni polskiej: klasyczny rosół czy pomidorową, kotlety i sznycle, bigos czy pierogi, a także smaki i ciekawostki z Lubelszczyzny – regionu, w którym ojciec Teodor wychował się i spędził życie. Wśród potraw są także dania mniej popularne, a nawet nieco egzotyczne, np. zupa minestrone, szaszłyki z krewetek, lasagne, quiche lorraine.

Ojciec Teodor zadbał, aby przepisy były przedstawione krok po kroku, dzięki czemu poradzą sobie z nimi nawet mniej doświadczeni w kuchni. Zamieszczone przy przepisach dobre rady oraz zamienniki sprawiają, że książkę można wykorzystywać również jako inspirację do własnych poszukiwań.
Mamy nadzieję, że przepisy ojca Teodora skradną Państwa serca i podniebienia oraz zachęcą do kulinarnych podróży!

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...