Tradycje i sztuka kulinarna Chin


Ksawery Burski

Tradycje i sztuka kulinarna Chin

Oprawa miękka
Liczba stron: 308
Wydawnictwo: Dialog
38,00 25,44

Do koszyka
oszczędzasz: 12,56

Zamówienie wyślemy najpóźniej 2017-10-20

Koszt dostawy + więcej

Pakiety

+ =
Cena pakietu:
72,90 46,38
Do koszyka
oszczędzasz: 26,52
+ =
Cena pakietu:
87,90 52,89
Do koszyka
oszczędzasz: 35,01
+ =
Cena pakietu:
82,90 50,14
Do koszyka
oszczędzasz: 32,76
1/3

 

W książce zawarty jest zarys dziejów chińskiej sztuki kulinarnej, cieszącej się zasłużoną renomą wśród znawców i smakoszy. Autor przytacza w niej również 140 przepisów, stanowiących bardzo skromny fragment niezwykle bogatej (ponad kilka tysięcy potraw!) i urozmaiconej kuchni Chin.

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...