Tartrazyna, polidekstroza i E133 – czy zaryzykujesz ich spożycie? Z tego kieszonkowego poradnika konsumenta dowiesz się, które składniki chemiczne zawarte w artykułach spożywczych są bezpieczne, a których lepiej unikać.
W tabelach zawierających alfabetyczną listę związków chemicznych znajdziesz przydatne informacje o potencjalnym wpływie dodatków chemicznych na twoje zdrowie. O stopniu ich szkodliwości informują kolory. Z książki dowiesz się również, co oznaczają kody zaczynające się literą E. Informacje te pomogą Ci zadecydować, które produkty włożyć do koszyka, a które lepiej zostawić na półce.
RM
E213 Tabele dodatków i składników chemicznych czyli wiesz co jesz Bill Statham
Oprawa miękka |
Wydanie: drugie |
ISBN: 978-83-777-3034-8 |
EAN: 9788377730348 |
Liczba stron: 160 |
Format: 130x190mm |
Cena detaliczna: 24,99 zł |
24,99 zł
Produkt niedostępny
24,99 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką
Powiadom mnie
Powiadom
Opis
Inni klienci sprawdzali również
Inne książki z tej kategorii
Recenzje
Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst przez formularz.
Powiedz, co sądzisz o tej książce
Dodaj recenzję+
Komentarze
Podziel się opinią z innymi czytelnikami i fanami księgarni.
Komentarze nie są potwierdzone zakupem