Odkrywamy na nowo proces fermentacji: własnoręczny wyrób kiszonej kapusty, kimchi, miso, ketchupu, sera i szynki, a także warzenie piwa i pieczenie chleba są bardzo proste dzięki maleńkim pomocnikom: bakteriom i drożdżom.
Fermentacja jest pradawną metodą, umożliwiającą wyrób i konserwowanie wielu artykułów żywnościowych. Powstałe produkty spożywcze są zdrowe i lekkostrawne, regulują trawienie, wzmacniają układ odpornościowy, a przede wszystkim - mają niezrównany smak!
Przekonajmy się sami i dajmy zainspirować ponad 250 przepisom na smaczne produkty!
Delta W-Z
Domowe pyszności - łatwe do zrobienia kiełbasa, ser, piwo, cydr, tofu, ocet Bellersen Qurini Cosima
Broszurowa ze skrzydełkami |
Wydanie: pierwsze |
ISBN: 978-83-717-5862-1 |
EAN: 9788371758621 |
Tytuł oryginalny: Fermentieren Das Rezeptbuch |
Liczba stron: 128 |
Format: 17.0x24.0cm |
Cena detaliczna: 30,45 zł |
21,01 zł
21,01 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką
30,45 zł - cena detaliczna
Dodaj do koszyka
Do koszyka
Kup w pakiecie
Kupuj więcej i oszczędzaj
Opis
Inni klienci sprawdzali również
Inne książki z tej kategorii
Recenzje
Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst przez formularz.
Powiedz, co sądzisz o tej książce
Dodaj recenzję+
Komentarze
Podziel się opinią z innymi czytelnikami i fanami księgarni.
Komentarze nie są potwierdzone zakupem