Domowe pyszności - łatwe do zrobienia kiełbasa, ser, piwo, cydr, tofu, ocet


Bellersen Qurini Cosima

Domowe pyszności - łatwe do zrobienia kiełbasa, ser, piwo, cydr, tofu, ocet

Broszurowa ze skrzydełkami
Liczba stron: 128
Wydawnictwo: Delta W-Z
30,45 20,59

Do koszyka
oszczędzasz: 9,86

Zamów teraz,
wyślemy w poniedziałek.

Koszt dostawy + więcej

Pakiety

+ =
Cena pakietu:
100,35 59,04
Do koszyka
oszczędzasz: 41,31
+ =
Cena pakietu:
85,35 56,28
Do koszyka
oszczędzasz: 29,07
1/2

 

Odkrywamy na nowo proces fermentacji: własnoręczny wyrób kiszonej kapusty, kimchi, miso, ketchupu, sera i szynki, a także warzenie piwa i pieczenie chleba są bardzo proste dzięki maleńkim pomocnikom: bakteriom i drożdżom.
Fermentacja jest pradawną metodą, umożliwiającą wyrób i konserwowanie wielu artykułów żywnościowych. Powstałe produkty spożywcze są zdrowe i lekkostrawne, regulują trawienie, wzmacniają układ odpornościowy, a przede wszystkim - mają niezrównany smak!
Przekonajmy się sami i dajmy zainspirować ponad 250 przepisom na smaczne produkty!

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...