Ekonomiczna ekologiczna kuchnia 60 przepisów na miarę


Monika Mrozowska

Ekonomiczna ekologiczna kuchnia 60 przepisów na miarę

Broszurowa ze skrzydełkami
Liczba stron: 240
Wydawnictwo: Zwierciadło
39,90 23,71

Do koszyka
oszczędzasz: 16,19

Zamów teraz,
wyślemy jeszcze dziś!

Koszt dostawy + więcej

Pakiety

+ =
Cena pakietu:
94,80 59,39
Do koszyka
oszczędzasz: 35,41

 

Przekonaj się, że w kuchni ekologia może iść w parze z ekonomią. I fantastycznymi smakami!
„Na zdrowiu nie oszczędzamy" takie hasło w kontekście prawidłowego odżywiania pojawia się często. Dlatego zdrowa, ekologiczna kuchnia kojarzy się z artykułami z wyższej półki. Tymczasem robiąc przemyślane zakupy, kierując się wskazówkami zawartymi w książce Moniki Mrozowskiej, czytelnik szybko przekona się, że zdrowa i ekologiczna może być niedroga. W wielu przypadkach dużo tańsza od dań z kuchni wysoko przetworzonej.
Znajdą się tu przepisy na wszystkie główne posiłki, desery oraz drobne przekąski.
W książce pod tytułem KUCHNIA EKOnomiczna udowodnimy, że szybki obiad dla całej rodziny można przygotować za kilkanaście złotych.
Znajdzie się w niej również lista niedrogich nieprzetworzonych produktów wysokiej jakości łącznie z orientacyjnymi cenami za 1 kg lub 1 litr, które później posłużą do przygotowania 60 przepisów.
Monika Mrozowska – aktorka, propagatorka zdrowego odżywiana. Od wielu lat proponuje zdrowe i smaczne potrawy widzom programu „Dzień Dobry TVN”. Autorka i współautorka książek kulinarnych – m.in. Słodkie i zdrowe, czyli desery, które możesz jeść codziennie oraz Słodko zdrowo świątecznie. Wegetarianka. Z pasją angażuje się w akcje prozdrowotne, przede wszystkim związane z edukacją żywieniową.

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...