Zielone smaki Kuchnia roślinna – liście, kwiaty, łodygi -  | okładka
Olimp Media

Zielone smaki Kuchnia roślinna – liście, kwiaty, łodygi

Oprawa twarda

Wydanie: pierwsze

Pierwsze wydanie: 2018-11-19

ISBN: 978-83-770-7226-4

Liczba stron: 160

Format: 190x234mm

Cena katalogowa: 34,99 zł

34,99 zł 22,92 zł

Oszczędzasz 12,07 zł
-34 %
Zamówienie wyślemy 2018-12-18

Kup w pakiecie

Kupuj więcej i oszczędzaj

+
=

37,98 zł 25,91 zł

oszczędzasz: 12,07 zł
-31 %
Do koszyka
+
=

44,98 zł 32,91 zł

oszczędzasz: 12,07 zł
-26 %
Do koszyka

Opis

Lubisz roślinną kuchnię, ale czy wiesz, co jesz? Jadalne są najróżniejsze części roślin: liście, korzenie, bulwy, kwiaty, nasiona... Tych zielonych jest całe mnóstwo: sałata i szpinak – to liście, brokuł to kwiat, awokado jest owocem, a kalarepa łodygą. Kuchnia oparta na zielonych warzywach i owocach może być bardzo smaczna i urozmaicona – wszystko zależy od sposobu przyrządzania.
Oddajemy w Twoje ręce zestaw wyjątkowo smakowitych przepisów na zielone dania warzywne i owocowe. Proponujemy nie tylko sałatki, ale także przekąski ciepłe i zimne, zupy, dania obiadowe oraz desery i koktajle. Znajdziesz tu przepis na sałatkę ze szparagów i szpinaku, faszerowane ogórki, krem z brokułów, quiche z brukselką, a także koktajl z cukinii i natki pietruszki.

Polecane bestsellery

Recenzje

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst przez formularz.

Powiedz, co sądzisz o tej książce

Dodaj recenzję+

Komentarze

Podziel się opinią z innymi czytelnikami i fanami księgarni.