Krucha i chuda kiełbasa, soczysta szynka, smakowity pasztet. Zawsze świeże, pachnące, doprawione według własnego gustu, bez konserwantów. To jest możliwe i wcale nietrudne. Wystarczy dobre mięso, podstawowy sprzęt kuchenny i trochę chęci
Tu znajdziesz wypróbowane, tradycyjne przepisy na kiszki, salcesony, serdelki, parówki, pasztety, szynki, galarety, wędzenie kiełbas. Przy każdym przepisie zdjęcie gotowego wyrobu.
Domowy wyrób wędlin to:
- rodzinne spędzenie wolnego czasu - nic tak nie spaja domowników, jak wspólne działanie;
- sukces towarzyski - zaproś gości, zadziw ich, smakiem wędlin własnego wyrobu;
- zdrowsze odżywianie - bez konserwantów, zawsze świeże, smaczne i pożywne.
Multico
Kiełbasy własnego wyrobu 70 przepisów na kiełbasy, pasztety, galarety, szynki Bernhard Gahm
Oprawa: Kartonowa |
Wydanie: pierwsze |
ISBN: 978-83-707-3437-4 |
EAN: 9788370734374 |
Tytuł oryginalny: WURSTE, SULZEN, PASTETEN SELBSTGEMACHT |
Liczba stron: 144 |
Format: 13.0x19.0cm |
Cena detaliczna: 27,90 zł |
16,17 zł
16,01 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką
27,90 zł - cena detaliczna
Dodaj do koszyka
Do koszyka
Kup w pakiecie
Kupuj więcej i oszczędzaj
Opis
Inni klienci sprawdzali również
Inne książki z tej kategorii
Recenzje
Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst przez formularz.
Powiedz, co sądzisz o tej książce
Dodaj recenzję+
Komentarze
Podziel się opinią z innymi czytelnikami i fanami księgarni.
Komentarze nie są potwierdzone zakupem