Dzięki książce czytelnik dowie się, jak skomponować prawidłową dietę, zmniejszającą stężenie cholesterolu (który jest jednym z czynników ryzyka zawału serca i udaru mózgu), jakie są mechanizmy przemiany tłuszczów i cholesterolu w organizmie. Autorzy podają liczne przepisy na potrawy, które skutecznie przyczyniają się do obniżania stężenia cholesterolu.
PZWL
Cholesterol pod kontrolą Muller Sven-David, Raschke Katrin
Oprawa miękka |
Wydanie: pierwsze |
ISBN: 978-83-200-4764-6 |
EAN: 9788320047646 |
Liczba stron: 80 |
Format: 14.5x20.5cm |
Cena detaliczna: 29,00 zł |
29,00 zł
Produkt niedostępny
29,00 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką
Powiadom mnie
Powiadom
Opis
Inni klienci sprawdzali również
Inne książki z tej kategorii
Recenzje
Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst przez formularz.
Powiedz, co sądzisz o tej książce
Dodaj recenzję+
Komentarze
Podziel się opinią z innymi czytelnikami i fanami księgarni.
Komentarze nie są potwierdzone zakupem