Chemia w pożywieniu Jak działają dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą - Hans-Ulrich Grimm | okładka
Vital

Chemia w pożywieniu Jak działają dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą Hans-Ulrich Grimm

Oprawa miękka

Wydanie: pierwsze

ISBN: 978-83-642-7828-0

Liczba stron: 352

Format: 145x205mm

Cena katalogowa: 39,30 zł

39,30 zł 24,51 zł

Oszczędzasz 14,79 zł
-38 %
Zamów teraz, wyślemy jeszcze dziś!

Kup w pakiecie

Kupuj więcej i oszczędzaj

+
=

89,20 zł 39,48 zł

oszczędzasz: 49,72 zł
-55 %
Do koszyka
+
=

76,20 zł 35,58 zł

oszczędzasz: 40,62 zł
-53 %
Do koszyka

Opis

Recenzje

Zapraszamy do napisania własnej recenzi, możesz wysłać do nas tekst przez formularz.

Powiedz, co sądzisz o tej książce

Dodaj recenzję+

Komentarze

Podziel się opinią z innymi czytelnikami i fanami księgarni.