Dzięki swoim książkom Julita Bator zmieniła oblicze polskiej kuchni. Autorka, mama trójki dzieci, podzieliła się swoją unikatową wiedzą i wypróbowanymi zdrowymi przepisami.
Teraz podpowiada, jak przygotować święta bez glutaminianu sodu i sztucznych barwników. Udowadnia, że można przyrządzić zdrowe świąteczne potrawy i że nie jest do tego potrzebna długa lista składników ani niekończące się godziny spędzone w kuchni.
Co zrobić, by smak wigilijnej kolacji, wielkanocnego śniadania czy urodzinowego przyjęcia zapamiętać na zawsze i z radością co roku odtwarzać? Jak niewielkim nakładem czasu i kosztów zamienić czekoladowe cukierki na własnoręcznie lukrowane pierniczki, przygotować domowy barszcz z uszkami czy najlepszą lemoniadę?
Julita Bator radzi, jak sprawić, by w domu unosił się aromat rodzinnych, szczęśliwych i spokojnych świąt, pachnących cynamonem i świeżo upieczonym mazurkiem. Jak podarować swoim bliskim to co najlepsze. Bez polepszaczy!
Święta bez chemii. Zdrowe przepisy na tradycyjne potrawy na Boże Narodzenie i inne święta Julita Bator
Oprawa twarda |
Pierwsze wydanie: 2015-11-02 |
ISBN: 978-83-240-4061-2 |
EAN: 9788324040612 |
Liczba stron: 96 |
Wydawnictwo: Znak |
Format: 200 x 245 |
Cena detaliczna: 24,90 zł |
11,21 zł
11,21 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką
Powiadom mnie
Powiadom
Opis
Jak sprawić, by nad stołem unosił się aromat rodzinnych, szczęśliwych i spokojnych świąt
Ebook i Audiobook
Czytaj jak chcesz. Książka dostępna na czytniki i aplikacje mobilne.
Ebook na
Kup ebook
Inni klienci sprawdzali również
Inne książki z tej kategorii
Recenzje
Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst przez formularz.
Mniej radykalna
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem 2015-12-03Kolejna porcja bezchemicznych przepisów
opinia recenzenta nie jest potwierdzona zakupem 2015-11-26Powiedz, co sądzisz o tej książce
Dodaj recenzję+
Komentarze
Podziel się opinią z innymi czytelnikami i fanami księgarni.
Komentarze nie są potwierdzone zakupem