Książka ta poświęcona jest historii oraz tradycjom kulinarnym Kraju Kwitnącej Wiśni. Poza opisami produktów spożywczych i technik kulinarnych stosowanych w różnych okresach historycznych odnaleźć w niej można ciekawe informacje dotyczące roli jedzenia w życiu Japończyków na przestrzeni dziejów.
Hanami
Tradycje kulinarne Japonii Magdalena Tomaszewska-Bolałek
Oprawa: Kartonowa Foliowana |
ISBN: 8360740003 |
EAN: 9788360740002 |
Liczba stron: 174 |
Format: 12.0x20.0cm |
Cena detaliczna: 29,90 zł |
21,67 zł
21,67 zł - najniższa cena z 30 dni przed obniżką
29,90 zł - cena detaliczna
Dodaj do koszyka
Do koszyka
Kup w pakiecie
Kupuj więcej i oszczędzaj
Opis
Inni klienci sprawdzali również
Inne książki tego autora
Inne książki z tej kategorii
Recenzje
Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst przez formularz.
Powiedz, co sądzisz o tej książce
Dodaj recenzję+
Komentarze
Podziel się opinią z innymi czytelnikami i fanami księgarni.
Komentarze nie są potwierdzone zakupem