Jadłonomia Kuchnia roślinna – 100 przepisów nie tylko dla wegan - Marta Dymek | okładka
Dwie Siostry

Jadłonomia Kuchnia roślinna – 100 przepisów nie tylko dla wegan Marta Dymek

Oprawa twarda

Wydanie: pierwsze

ISBN: 978-83-636-9635-1

Liczba stron: 282

Format: 170x215mm

Cena katalogowa: 49,90 zł

49,90 zł 32,68 zł

Oszczędzasz 17,22 zł
-35 %
Zamów teraz, wyślemy jeszcze dziś!

Kup w pakiecie

Kupuj więcej i oszczędzaj

+
=

52,89 zł 35,67 zł

oszczędzasz: 17,22 zł
-32 %
Do koszyka
+
=

59,89 zł 42,67 zł

oszczędzasz: 17,22 zł
-28 %
Do koszyka

Opis

Pierwsza książka kucharska twórczyni „Jadłonomii” – najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej.
Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia?
Do czego wykorzystać natkę marchewki?
Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół?
Odpowiedź na te i wiele innych pytań znajdziecie w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek – znanej z programu „Dzień Dobry TVN” autorki „Jadłonomii”, najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013.
Autorka skomponowała ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące chipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy i tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.

Polecane bestsellery

Recenzje

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst przez formularz.

Powiedz, co sądzisz o tej książce

Dodaj recenzję+

Komentarze

Podziel się opinią z innymi czytelnikami i fanami księgarni.