SALT FAT ACID HEAT. Cztery składniki - Samin Nosrat | okładka
Oprawa twarda
Wydanie: pierwsze
ISBN: 978-83-240-7037-4
EAN: 9788324070374
Liczba stron: 488
Wydawnictwo: Znak literanova
Format: 185x232mm
Cena katalogowa: 69,99 zł
Tłumaczenie: Katarzyna Kmieć-Krzewniak
Rok wydania: 2020

69,99 zł 47,59 zł

Oszczędzasz 22,40 zł
-32 %
Zamówienie wyślemy 2022-05-19
Darmowa dostawa!
Darmowa dostawa!

Kup w pakiecie

Kupuj więcej i oszczędzaj

+
=

119,98 zł 79,59 zł

oszczędzasz: 40,39 zł
-33 %
Do koszyka
+
=

114,98 zł 85,59 zł

oszczędzasz: 29,39 zł
-25 %
Do koszyka
+
=

79,89 zł 56,59 zł

oszczędzasz: 23,30 zł
-29 %
Do koszyka
+
=

79,89 zł 56,59 zł

oszczędzasz: 23,30 zł
-29 %
Do koszyka
+
=

104,98 zł 82,58 zł

oszczędzasz: 22,40 zł
-21 %
Do koszyka
+
=

114,89 zł 83,59 zł

oszczędzasz: 31,30 zł
-27 %
Do koszyka
+
=

73,89 zł 49,49 zł

oszczędzasz: 24,40 zł
-33 %
Do koszyka

Opis

Bestseller „New York Timesa”! Serial na Netflixie!

Naucz się gotować bez przepisów, wykorzystując 4 składniki!



Opanuj sztukę gotowania z jakichkolwiek produktów, gdziekolwiek jesteś - nawet bez przepisu - i odkryj sekret jaki skrywają 4 składniki.

Już nigdy nie będziesz kurczowo trzymać się przepisu ani zazdrościć kucharzom, którzy potrafią ugotować coś z niczego! Przełomowa metoda czterech składników pozwala improwizować w kuchni dzięki prostej formule – o smaku decydują cztery kluczowe elementy:

  • • sól, która wzmacnia smak,

  • • tłuszcz, który nadaje wyrazistość,

  • • kwas, który równoważy,

  • • ciepło, które decyduje o konsystencji jedzenia.


Książka „Salt fat acid heat” zdradzi ci podstawy smacznej kuchni!



Dzięki tej książce „Salt fat acid heat” rozwiniesz intuicję kulinarną, nauczysz się ufać swojemu podniebieniu i osiągniesz mistrzostwo w gotowaniu. Zrozumiesz też, że to nie przepisy sprawiają, że jedzenie jest naprawdę smaczne.

Samin Nosrat – genialna szefowa kuchni z doświadczeniem w pracy w najlepszych restauracjach. Stawia na radość i spontaniczność w gotowaniu. Jej prosta, ale rewolucyjna metoda inspiruje nowe pokolenie kucharzy i zmienia sposób myślenia o jedzeniu.

Sprawdź także inne poradniki kulinarne, dostępne w naszej ofercie, między innymi: „Misa Mocy”, „Eat real food” czy „Zakłamane jedzenie!

Inni klienci sprawdzali również

Korekty - Jonathan Franzen | mała okładka
-41 %

Korekty

Jonathan Franzen

7.2 / 10 (753 ocen)

44,90 zł

26,51 zł

Everest - Sangma Francis | mała okładka
-41 %

Everest

Sangma Francis

8.7 / 10 (11 ocen)

59,90 zł

35,37 zł

44,99 zł

13,50 zł

Dobre wychowanie (2021) - Towles Amor | mała okładka
-32 %

Dobre wychowanie (2021)

Amor Towles

7.1 / 10 (451 ocen)

49,99 zł

33,99 zł

W cieniu wierzb - Sylwia Kubik | mała okładka
-33 %

W cieniu wierzb

Sylwia Kubik

8.7 / 10 (121 ocen)

39,99 zł

26,99 zł

44,99 zł

30,59 zł

Inne książki z tej kategorii

29,99 zł

21,91 zł

Filary zdrowia - Mark Sircus | mała okładka
-31 %

Filary zdrowia

Mark Sircus

44,90 zł

30,87 zł

Masaż klasyczny - Marek Kowalcze | mała okładka

Masaż klasyczny

Marek Kowalcze

8.0 / 10 (1 ocena)

59,80 zł

52,44 zł

34,90 zł

29,12 zł

59,00 zł

49,96 zł

34,90 zł

27,11 zł

Nakarm swój mózg - Delia McCabe  | mała okładka
-47 %

Nakarm swój mózg

Delia McCabe

4.9 / 10 (9 ocen)

44,99 zł

23,77 zł

59,90 zł

37,35 zł

Sens i wartość zdrowia w kontekście współczesnej mentalności - Górnik-Durose Małgorzata, Pasztak-Opiłka Agnieszka, Jach Łukasz, Sikora Teresa | mała okładka

Sens i wartość zdrowia w kontekście współczesnej mentalności

Górnik-Durose Małgorzata, Pasztak-Opiłka Agnieszka, Jach Łukasz, Sikora Teresa

39,00 zł

33,84 zł

39,99 zł

24,01 zł

Recenzje

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst przez formularz.

Powiedz, co sądzisz o tej książce

Dodaj recenzję+

Komentarze

Podziel się opinią z innymi czytelnikami i fanami księgarni.