Jeść i być szczupłym Żywność sprzyjająca odchudzaniu


Lamy Jutta, Zacker Christina

Jeść i być szczupłym Żywność sprzyjająca odchudzaniu

Oprawa twarda
Liczba stron: 208
Wydawnictwo: Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
26,30 22,74

Chciałbyś, aby ta książka była dostępna w sprzedaży? Wpisz swój e-mail, powiadomimy Cię, jeśli będzie znów dostępna.

Powiadom mnie Powiadom mnie

 

- kiedy powinniśmy schudnąć?- w jaki sposób określa się optymalną, indywidualną masę ciała?- w jaki sposób organizm wykorzystuje pokarm?- jaka żywność jest szczególnie wysokokaloryczna?- jak schudnąć bez stosowania głodówki?- jak ograniczyć dostarczenie organizmowi tłuszczów i węglowodanów?- jakie środki spożywcze wpływają na poprawę kondycji?- jak przyrządzać posiłki, aby były zdrowe?

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...