Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum II-VII w. Część 1. Zboża i produkty zbożowe w źródłach medycznych antyku i wczesnego Bizancjum II-VII w.


Kokoszko Maciej, Jagusiak Krzysztof, Rzeźnick

Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum II-VII w. Część 1. Zboża i produkty zbożowe w źródłach medycznych antyku i wczesnego Bizancjum II-VII w.

Broszurowa ze skrzydełkami
Liczba stron: 672
Wydawnictwo: Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego
44,10 33,08

Chciałbyś, aby ta książka była dostępna w sprzedaży? Wpisz swój e-mail, powiadomimy Cię, jeśli będzie znów dostępna.

Powiadom mnie Powiadom mnie

 

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...