Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb


Egon Binder

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb

Oprawa miękka
Liczba stron: 120
Wydawnictwo: Multico
25,00 15,06

Do koszyka
oszczędzasz: 9,94

Wyślemy w ciągu 24h

Koszt dostawy + więcej

Pakiety

+ =
Cena pakietu:
79,90 50,75
Do koszyka
oszczędzasz: 29,15

 

Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba staje się w dymie wybornymi przysmakami.

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...