Kuchnia domowa bez pszenicy i nabiału 100 przepisów


Antoinette Savill

Kuchnia domowa bez pszenicy i nabiału 100 przepisów

Oprawa miękka
Liczba stron: 160
Wydawnictwo: RM
29,90 22,43

Do koszyka
oszczędzasz: 7,47

Zamów dziś,
książkę wyślemy już 2016-12-12

Koszt dostawy + więcej

Pakiety

+ =
Cena pakietu:
99,80 60,87
Do koszyka
oszczędzasz: 38,93
+ =
Cena pakietu:
72,80 46,02
Do koszyka
oszczędzasz: 26,78
1/2

 

100 przepisów dla milionów ludzi cierpiących z powodu nadwrażliwości na produkty pszenne i mleczne.

Jeśli trzeba przejść na dietę bezglutenową i bezmleczną, przygotowywanie posiłków staje się nie lada wyzwaniem. Musisz gotować dla całej rodziny i dodatkowo przyrządzać niewielkie porcje niealergizującego jedzenia dla jednej osoby. Pomyśl – znacznie łatwiej jest gotować to, co będzie smakowało całej rodzinie!
Nie martw się, jeśli nie masz wprawy ani bogatego repertuaru dań. Z tą książką kucharską szybko nabierzesz pewności siebie w kuchni.
W tym poradniku znajdziesz pomysłowe i nowoczesne przepisy na najróżniejsze potrawy z kuchni całego świata, dobre na śniadanie, obiad i kolację, na przekąskę w ciągu dnia i na deser. Masz do wyboru zupy, sosy, lasagne, zapiekanki rybne, makaronowe i wiejskie, burgery, babeczki, sernik, szarlotka, a także quiche, pitty i puddingi. Nie zabrakło tu również przepisów na specjalne okazje – na przyjęcia, urodziny i Boże Narodzenie.
Ta książka to potwierdzenie, że nietolerancje pokarmowe nie muszą oznaczać konieczności zrezygnowania z różnorodnej i smacznej kuchni!

Antoinette Savill jest autorką bestsellera Gluten, Wheat and Dairy Free Cookbook: Over 200 Allergy-free Recipes from Sensitive Gourmet.

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...