Kurs pieczenia chleba


Lepard Dan, Whittington Richard

Kurs pieczenia chleba

Oprawa miękka
Liczba stron: 160
Wydawnictwo: RM
29,90 19,67

Do koszyka
oszczędzasz: 10,23

Zamówienie wyślemy 2017-08-17

Koszt dostawy + więcej

Pakiety

+ =
Cena pakietu:
99,80 58,12
Do koszyka
oszczędzasz: 41,68
+ =
Cena pakietu:
84,80 55,36
Do koszyka
oszczędzasz: 29,44
1/2

 

Jeśli masz ochotę na samodzielnie upieczony chleb z jabłkami, ziemniakami i rozmarynem, kaszą manną, czosnkowy czy z serem roquefort i orzechami włoskimi, ta książka jest właśnie dla Ciebie!

Dowiesz się z niej, jak tradycyjnymi metodami i z wykorzystaniem najlepszych składników upiec wiejskie pieczywo na zakwasie, klasyczne francuskie bagietki, włoską focaccię, pikantne bochenki z przyprawami i kuszące słodkie bułeczki.

Wszystkie techniki i etapy prac (od robienia zakwasu, wyrabiania ciasta aż po kształtowanie bochenków, bułek i rogali) dokładnie opisano i zilustrowano. Kolorowe fotografie pieczywa świeżo wyjętego z piekarnika zachęcają do tego, by natychmiast zabrać się do pieczenia!

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...