Kiszonki i fermentacje


Aleksander Baron

Kiszonki i fermentacje

Broszurowa ze skrzydełkami
Liczba stron: 240
Wydawnictwo: Pascal
39,90 24,13

Do koszyka
oszczędzasz: 15,77

Zamówienie wyślemy najpóźniej 2017-10-24

Koszt dostawy + więcej

Pakiety

+ =
Cena pakietu:
109,80 62,58
Do koszyka
oszczędzasz: 47,22
+ =
Cena pakietu:
94,80 59,81
Do koszyka
oszczędzasz: 34,99
1/2

 

Cytryny kiszone w wędzonej soli?

Jarmuż fermentowany w jogurcie z jałowcem?

Kiszony rabarbar z grapefruitem w miodowej zalewie?

Dynie fermentowane w maślance z czosnkiem?

Nawet się nie spodziewasz, co jeszcze można włożyć do słoika!

Autorskie przepisy Aleksandra Barona na łatwe, szybkie i oryginalne dania z kiszonek: sorbet z fermentowanego melona z szałwią, rzodkiewki w czarnej soli i krem z dyni w maślance. Tradycyjne potrawy w nowej aranżacji – bigos z ogórków, żur na zakwasie z kaszy gryczanej czy gołąbki w liściach jarmużu. Nieoczywiste zestawienia, gwarantowany efekt. I w dodatku – naturalnie, zdrowo i smacznie.

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...