Chleb. Techniki wypieku, przepisy, wskazówki


Jeffrey Hamelman

Chleb. Techniki wypieku, przepisy, wskazówki

Oprawa miękka
Liczba stron: 478
Wydawnictwo: Buchmann
49,99 31,97

Do koszyka
oszczędzasz: 18,02

Zamów teraz,
wyślemy jeszcze dziś!

Koszt dostawy + więcej

Pakiety

+ =
Cena pakietu:
119,89 70,42
Do koszyka
oszczędzasz: 49,47
+ =
Cena pakietu:
104,89 67,65
Do koszyka
oszczędzasz: 37,24
1/2

 

Uznana za najlepszą wśród książek kucharskich poświęconych pieczeniu chleba - za jego „biblię” - zawiera 140 przepisów, od bagietek, poprzez różne rodzaje pełnoziarnistego chleba i po chleb z gruboziarnistej mąki pszennej typu semolina, aż po włoskie pieczywo drożdżowe typu focaccia. Prezentuje całą gamę technik piekarskich na wszystkich etapach wytwarzania chleba od wytworzenia zakwasu po dekorowanie.

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...