Polskie jabłka Poszerzamy kulinarne horyzonty


Joanna Tołłoczko

Polskie jabłka Poszerzamy kulinarne horyzonty

Broszurowa ze skrzydełkami
Liczba stron: 176
Wydawnictwo: Rea
34,90 26,18

Do koszyka
oszczędzasz: 8,72

Zamów teraz,
wyślemy w poniedziałek.

Koszt dostawy + więcej

Harry Potter i Przeklęte Dziecko. Część I i II
+ =
Cena pakietu:
104,80 64,62
Do koszyka
oszczędzasz: 40,18
+ =
Cena pakietu:
77,80 49,77
Do koszyka
oszczędzasz: 28,03
1/2

 

Jabłko jest bardzo polskim owocem,
który znakomicie nadaje się do różnorodnych kulinarnych eksperymentów. Pasuje do wielu dań zarówno tych mięsnych, jak i niezwykle lubianych ciast oraz deserów. Wiele odmian od tych bardzo słodkich poprzez soczyste, aż do kwaskowych nadaje potrawom wyjątkowy smak. Skoro mamy już jabłka w kuchni,
to koniecznie musi być kaczka nadziewana,
schab pieczony czy cała gama sosów i napojów. W książce znajdziemy także przepisy na smalczyk z jabłkiem, duszone warzywa z jabłkiem, jak i zyskujący popularność cydr. Ponad 100 pomysłów na to jak wykorzystać jabłka w kuchni!

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...