Domowe wędzenie ryb


Egon Binder

Domowe wędzenie ryb

Oprawa miękka
Liczba stron: 96
Wydawnictwo: RM
19,90 14,09

Do koszyka
oszczędzasz: 5,81

Zamówienie wyślemy 2017-08-17

Koszt dostawy + więcej

Pakiety

+ =
Cena pakietu:
89,80 52,54
Do koszyka
oszczędzasz: 37,26
+ =
Cena pakietu:
74,80 49,78
Do koszyka
oszczędzasz: 25,02
1/2

 

Autor książki odkrywa wszystkie tajniki wędzenia ryb. Przedstawia gatunki idealne do wędzenia. Doradza, w jaki sposób transportować i przechowywać ryby, jak je oczyszczać, skrobać i patroszyć. Uczy także właściwego filetowania i mrożenia. Stosując opisane metody wędzenia (na mokro, na sucho, na zimno itp.), można uwędzić rybę dostępnymi środkami i w określonych warunkach np. na kempingu. W poradniku omówiono także narzędzia i sprzęt niezbędny do wędzenia. Dzięki szczegółowym instrukcjom samodzielnie zbudujesz różne typy wędzarni. A jeśli przygotujesz danie z ryb według jednego z przepisów zamieszczonych w książce, z pewnością zachwycisz niejednego smakosza.

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...