Mikołajek i słodkie przekąski


Alain Ducasse

Mikołajek i słodkie przekąski

Tłumaczenie: Barbara Grzegorzewska, Magdalena Talar
Oprawa twarda
Wydawnictwo: Znak emotikon
Rok wydania: 2016
› zajrzyj do środka...
39,90 17,95

Do koszyka
oszczędzasz: 21,95

Zamów teraz,
wyślemy w poniedziałek.

Koszt dostawy + więcej

Pakiety

+ =
Cena pakietu:
66,80 34,10
Do koszyka
oszczędzasz: 32,70
+ =
Cena pakietu:
76,80 40,10
Do koszyka
oszczędzasz: 36,70
1/2

 

Kanapka Alcesta, zapach bułeczki z czekoladą po wyjściu ze szkoły, jabłecznik upieczony przez mamę… Jednym słowem smak dzieciństwa. Mikołajek i jego kumple stali się źródłem inspiracji dla najsłynniejszego francuskiego szefa kuchni, Alaina Ducasse’a, który stworzył trzydzieści wyjątkowych, łatwych do przygotowania przepisów. Okrasił je praktycznymi poradami, dodał odrobinę pasji i szczyptę nostalgii. Smacznego!

Alain Ducasse, ur. 1956; francuski geniusz kulinarny, wielokrotny zdobywca gwiazdek Michelina, prowadzi restauracje na całym świecie, od Londynu po Tokio, a jedna z nich znajduje się na… wieży Eiffla.

Recenzje

Dodaj własną recenzję.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...