Mikołajek i słodkie przekąski


Alain Ducasse

Mikołajek i słodkie przekąski

Tłumaczenie: Barbara Grzegorzewska, Magdalena Talar
Oprawa twarda
Wydawnictwo: Znak emotikon
Rok wydania: 2016
› zajrzyj do środka...
39,90 30,72

Do koszyka
oszczędzasz: 9,18

Zamów teraz,
wyślemy jeszcze dziś!

Koszt dostawy + więcej
koszty dostawy

Pakiety

+ =
Cena pakietu:
79,80 54,66
Do koszyka
oszczędzasz: 25,14
+ =
Cena pakietu:
66,80 46,86
Do koszyka
oszczędzasz: 19,94
+ =
Cena pakietu:
76,80 52,86
Do koszyka
oszczędzasz: 23,94
1/3

 

Kanapka Alcesta, zapach bułeczki z czekoladą po wyjściu ze szkoły, jabłecznik upieczony przez mamę… Jednym słowem smak dzieciństwa. Mikołajek i jego kumple stali się źródłem inspiracji dla najsłynniejszego francuskiego szefa kuchni, Alaina Ducasse’a, który stworzył trzydzieści wyjątkowych, łatwych do przygotowania przepisów. Okrasił je praktycznymi poradami, dodał odrobinę pasji i szczyptę nostalgii. Smacznego!

Alain Ducasse, ur. 1956; francuski geniusz kulinarny, wielokrotny zdobywca gwiazdek Michelina, prowadzi restauracje na całym świecie, od Londynu po Tokio, a jedna z nich znajduje się na… wieży Eiffla.

Recenzje

Dodaj własną recenzję.
Wygraj książkę.

Dodaj recenzję

Zapraszamy do napisania własnej recenzji, możesz wysłać do nas tekst poprzez formularz.



Komentarze czytelników

Pozostaw komentarz...